Gorenje cfa9100e схема

gorenje cfa9100e схема
Olen ka juba soovitanud.» — «Minu jaoks on teenus olnud alati kvaliteetne, kiirelt on reageeritud ja kohale tuldud. Sülearvuti ekraanil on lubatud kuni 5 «surnud» pikslit.DELL sülearvutite garantiitingimused.Aku:Delli sülearvutite akude tootjagarantiiaeg on reeglina erinev sülearvutite garantiiajast.Kõigi Delli sülearvutite akudele tootjagarantii on 1 aasta (aku vilgutab tulesid, ei lae).Aku on kulumaterjal. Garantii kehtib riistvarale, tarkvaralised häired ja arvutiviiruste tekitatud kahju arvutitootja garantii alla ei kuulu. Üldised tingimused: Kahe esimese aasta jooksul alates seadme tarbijalemüügist kehtib müüja vastutus.


Eelpooltoodu kehtib eeldusel, et toodet on kasutatud üksnes selleks ettenähtud tingimustes ja otstarbel ning viga ei ole põhjustatud välistingimused (äike, voolupinge kõikumine, puudulik ventilatsioon, väljavoolanud patareid, tulekahju, uputus jms) ega toote ebaõige käsitsemine. Just nimelt selle vastutulelikkuse tõttu, et kui on kiiresti vaja, soovitan ka oma tuttavatele» — «See firma garanteerib, et kliendi probleem saab lahenduse — olgu siis kas kodumasina parandamise või uue kodumasina näol. Kodutehnika Grupp OÜ poolt müüdud uutele toodetele kehtib VÕS §-s 218 lg 2 sätestatud 2-aastane pretensiooni esitamise tähtaeg. Meie klientide tagasiside, anonüümsest uuringust! — «Mehaanik tuli kohale kokkulepitud ajal ja tegi töö kiiresti ära.» — «Kuna ilma triikrauata ei saa kaua olla, palun klienditeenindajal asja kiirendada. Ja ta saigi väga kiiresti töösse panna, olen väga rahul.

Kui toodet ei ole võimalik remontida, on kliendil õigus nõuda toote asendamist või lepingust taganeda. Allt du behöver göra är att ange modellens namn (t.ex. BO9950AX) eller produktkod (t.ex. 323870) och klicka på ”Hitta bruksanvisning”. Produktkoden är ett 6-siffrigt nummer, som finns på typskylten på apparaten eller garantikortet. Tootja poolt võib olla kehtestatud pikem garantiiaeg — sellisel juhul on see toote juures ning müügiarvel märgitud. Nii et vaat sellepärast paningi Teie teendindusele maksimaalse võimaliku punktisumma. » — «MASIN VAJAS HOOPIS SÜGAV PUHASTUST JA TEHNIK NÄITAS ILMA MIND NAERUVÄÄRISTAMATA,KUI VAJALIK SEE ON». Täpsem info Oleme tegelenud kodumasinate remondiga juba pikki aastaid.

Похожие записи: